IT-Returen har sedan 2001 erbjudit flexibla lösningar för återtag och återbruk av IT-utrustning. Tjänsten är utformad för att ge fullständig informationssäkerhet. Vi tar emot i stort sett all typ av IT- och kontorsutrustning, även osorterat. Vi jobbar självklart för en cirkulär och miljösmart IT-hantering.

Utanför IT-tjänsterna så erbjuder vi transporttjänster inom Örebro län med omnejd. Exempelvis mindre kontorsflyttar eller bud direkt till företag och privatpersoner. Vi kan också erbjuda tillfällig lagring. Skicka gärna en förfrågan så kan vi berätta mer.

Hur kan vi göra din hantering enklare?
Enligt vår erfarenhet är det ofta är tidsbrist som ligger till grund för att detta ärende blir liggande och ej prioriteras. I vår tjänst finns det mesta du som IT-samordnare kan tänkas efterfråga. Vi arbetar med alla slags verksamheter; skolor, företag, myndigheter och övriga organisationer. Vi involveras i så stor grad ni önskar.

Grunden i denna hantering är förtroende. Vi ser därför gärna att ni pratar med några av våra referenskunder för att se att vi håller vad vi lovar.

Vad gör oss bättre?
Vi är flexibla och anpassar oss efter ert behov. Vi hämtar det ni vill och när det passar er. Vi kan komma överens om priser och kostnader innan eller efter hämtning, ni slipper obehagliga överraskningar. Kontakta oss gärna och beskriv er situation i dagsläget, så kan vi berätta vad vi kan göra för just er.

Historia
I början av 2000 började tankarna ta form då grundaren av företaget arbetade inom läkemedelsindustrin. Omsättningshastigheten var oerhörd och det upplevdes som ett resursslöseri då datorer och tillhörande utrustning som byttes ut var i mycket gott skick.

I samråd med IT-avdelningen togs ett koncept fram som uppfyllde de krav för att ett externt företag skulle få ta hand om utrustningen. Konceptet omfattar allt från fullständig informationssäkerhet, spårbarhet till ett vettigt hanterande av utrustningen med hänsyn till miljön.

Till att börja med var våra kunder främst knutna till läkemedelsindustrin, men med tiden vann vi förtroendet hos fler branscher och idag hittar man våra kunder hos allt ifrån bemanningsföretag till regioner.